Bij Sjakie thuis

21-03-2014 00:00

De voorbereiding van de reunie 2014 is in volle gang. Eigenlijk is deze al gestart na de afsluiting van 2013. We hebben toen besloten om de organisatie uit te breiden met Sjaak van Ome Jan.Het heeft hem gesmaakt !!!!

Waarom nu Sjaak ?  Zonder een veer in zijn..... te stoppen, maar het klikte gewoon. En dat is ook gebleken in de afgelopen maanden. Niet dat we nu ontzettend druk waren, maar het is ook vooral blijven verbinden met elkaar. En dat is mijns inziens gelukt. We hebben veel lol in de voorbereiding.

We zijn begonnen bij Ruud van Ome Toon, daarna naar Gerda en toen naar de groesbeekse chinees. Dat was het moment waarop we alles vast hadden gelegd. Dat moet je nu éénmaal vieren. Verder hebben we na de reunie van 2013 onze Ooms en Tante een reuniefoto op canvas kado gedaan. Er was en is nog steeds wat geld in de pot. Dat zetten we dit jaar weer in. Vanuit vorig jaar is er € 75 over. Dat gaat nu op.


Gisteren hebben we ons verzameld bij Sjaak. Ik wil niet direct facebook herinneringen oproepen, maar er is daar wel een feestje te vieren. Mooie locatie !! Jammer dat zijn vrouw Gerda moest werken, maar we hebben kennis kunnen maken met zijn kinderen en zijn schoothondje.

Zoals gezegd; we zijn er klaar voor. Locatie 2013 is ook locatie 2014. Activiteit is dit keer creativiteit. Wij denken dat jullie dit wel leuk gaan vinden. Eten en drinken is er in ruim voldoende mate.

Kortom; alle ingredienten zijn aanwezig voor een geslaagd vervolg.