Familiedag 2018

30-04-2018 00:00

Het is al weer even geleden dat we een artikel op de site hebben gezet. Dat heeft zo zijn redenen. Overigens betekent dat niet dat wij niet bezig zijn met de organisatie. Afgelopen jaar zijn we weer meerdere malen bij elkaar geweest en hebben allerlei ideeën de reveu laten passeren. Anders dan andere jaren hebben we moeten besluiten om de familiedag te verplaatsen naar het najaar. Oorzaak was de afwezigheid van teveel mensen waardoor het te klein en te kostbaar zou worden. Nu hebben we dus op 22 september 2018 onze familiedag. Waar en wat laten we natuurlijk nog even in het midden. Wij hopen op mooi weer en een grote opkomst. Afgelopen jaar was er weer 1 waarin veel is gebeurd. Helaas moesten Ome Toon en Ome Thé opgenomen worden in een verpleeghuis. Hoe graag we ook zouden willen; zij zullen er helaas niet bij zijn op 22 september. Er gebeuren gelukkig ook mooie dingen. Truus Gerrits wordt 65 en de dochter van Geert en Ricky gaat in augustus trouwen. Annemie (Ome Kobus) en Theo hebben de grote stad Amsterdam verlaten en zijn verhuisd naar Brabant. Als laatste en niet geheel onbelangrijk: Ruud van Ome Wiel is toegetreden tot de 60 ers.

We hebben een groepsapp aangemaakt en daar wordt veel gebruik van gemaakt. Heel goed !! Mocht je nog wat willen toevoegen op de website dan laat het mij weten.


Op de website heb ik helaas het gastenboek moeten sluiten. Er waren wat onverlaten die het nodig vonden om wat vervelende teksten op de site te plaatsen.