Samen in de Put

03-03-2013 18:00

Vandaag heeft de organisatie een zwaar moment. Feitelijk zien we deze dag als de officiële afsluiting van deel 1 van de organisatie van de reünie. Deze keer hebben we een externe locatie opgezocht. Met alle leden hebben we allereerst de locatie definitief vastgelegd. Van daar uit zijn we vertrokken richting de 1e locatie. Een spirituele omgeving waar we ons nog eens konden bezinnen over wat we hebben opgestart (losgemaakt). Onder het genot van een drankje hebben we de periode eens stevig geëvalueerd. Terugkijkend en zeker ook vooruitkijkend, want wat te doen na de reünie. We hebben allen de conclusie getrokken dat het na 1 juni niet moet ophouden en wij hopen dat iedereen in de familie er net zo over denkt.

Voor een eerste keer zijn we trots op de hoeveelheid aanmeldingen en het enthousasme waarmee iedereen heeft gereageerd. Ook via de sociale media zijn er vele berichten de wereld ingegooid.

De bijeenkomst hebben we afgesloten met een heerlijk etentje bij Bistro de Put. Zittend aan een ronde tafel zou je haast denken dat de cirkel echt rond is gemaakt.